Ølsmagning på Sjælland

GRATIS FRAGT
Ølsmagning hos Ølsnedkeren
Ølsmagning hos Ølsnedkeren byder på 7 forskellige øl & et indblik i bryggeprocesser. Prisen er 249 kr. for 1-1 ½ times ølsmagning. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.
Pris fra 249
GRATIS FRAGT
Ugly Duck ølsmagning hos Tribeca
Tag til en spændende & anderledes ølsmagning i København. Hos Tribeca eksperimenteres der med nye ølvarianter & smage i en liga for sig Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.
Pris fra 229
GRATIS FRAGT
Ølsmagning hos Taphouse
Hos Taphouse i København kan du prøve en af Danmarks bedste ølsmagninger. 5 smagsprøver á 12 cl. Læs mere og book smagningen her på siden. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.
Pris fra 195
GRATIS FRAGT
Ølsmagning hos Braunstein
Ølsmagning hos Braunstein Bryghus bærer præg af høj kvalitet & giver en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.
Pris fra 150
GRATIS FRAGT
Ølsmagning hos Mikkeller Baghaven
Ølsmagning af fadlagret luksusøl hos Mikkeller Baghaven. I smager fem forskellige øl. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.
Pris fra 300
GRATIS FRAGT
Ølsmagning hos People Like Us
Ølsmagning og fortælling om et bryghus som drives af mennesker, fra socialt marginaliserede grupper, med støtte fra bryggeriet Mikkeller. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.
Pris fra 200
GRATIS FRAGT
Ølbrygning hos Timm Vladimirs Køkken
Hvordan brygger man øl? Det spørgsmål kan du få besvaret ved at deltage i dette ølbrygningskursus hos Timm Vladimirs Køkken. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.
Pris fra 1.395
GRATIS FRAGT
Guidet øltur på Vesterbro med Copenhagen By Mie & Friends
Tag med på en guidet øltur gennem Vesterbro & hold pit-stop på 3 lokale barer, hvor der serveres kolde øl. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.
Pris fra 395
GRATIS FRAGT
Guidet øltur i København med Cph:cool
Tag med Cph:cool på en guidet øltur gennem Københavns charmerende middelalderby. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.
Pris fra 400