Om siden

En ølsmagning er en dejlig oplevelse og virkelig noget man nyder og slapper af ved at gøre. Det er vigtigt at dyrke nydelse og afslapning i sit hverdagsliv, så har man det bare bedre, og vil du gøre det med en ølsmagning, så er det her på siden du finder en.

Hvad er Olsmagning.dk?

Denne side er en guide til at finde en ølsmagning i Danmark. Med inspiration i min egen passion for vinsmagninger og ølsmagninger, som jeg især dyrkede inden jeg fik børn, startede jeg denne side for at gøre det nemmere at finde frem til alverdens ølsmagninger i Danmark.

Du skal kunne finde frem til den/de nærmeste ølsmagninger nær dig uanset om du bor på landet i Jylland el. i en indre storby, og det håber jeg at du nu kan med Olsmagning.dk.

Hvordan tjener siden penge?

Måske undre du sig over hvordan det kan betale sig bare at have en side med en oversigt over ølsmagninger, er det ikke bare en udgift? Og jo det er det, men som du måske har bemærket så er der nogle reklamer på siden.

Der er forskellige reklamer rundt omkring på vores side, og det er dem der gør at vi kan tjene penge og holde siden her i drift, for jeg sidder jo også på den anden side af computeren og skal have en hverdag til at hænge økonomisk sammen. Vi tjener penge på tre forskellige måder:

  • Gennem affiliate links, hvor vi hos nogle forhandlere modtager en lille kommision hvis du bestiller en ølsmagning.
  • Gennem annoncevisninger, hvor vi tjener lidt hvis du klikker på annoncerne.
  • Gennem sponsoreret smagninger, hvor arrangører af ølsmagninger betaler et lille beløb for at få vist deres ølsmagning øverst el. med direkte link til ølsmagningen.

Vi håber ikke at dette generer dig og beklager hvis det måtte, men det er som sagt med til at sikre driften af siden.

Vi støtter nogle gode formål

Vi støtter op om disse gode formål og håber du også vil være med til at gøre det.

affald-i-naturen.dk
vilde-blomster.dk
miljøvenlige-produkter.dk
undgå-madspild.dk
online-møder.dk
truede-dyrearter.dk
plastik-i-havet.dk
teknologisk-udvikling.dk
grønne-investeringer.dk
co2-udledning.dk
sortering-af-affald.dk
bæredygtig-virksomhed.dk
sikker-nethandel.dk
miljørigtig-kørsel.dk