Find en ølsmagning i København

Vi har samlet en liste over ølsmagning i København. Lige nu kan du vælge mellem flere ølsmagninger i og omkring København.

København er Danmarks absolut største by og også en by hvor der er rig mulighed for at finde en god ølsmagning blandt de mange bryghuse og ølbarer der ligger i København. Her på siden finder du helt sikker en ølsmagning i København der er værd at deltage i.

Gavekort til ølsmagning i København

Oplevelsesgaver er populære og hvis du leder efter en gave til ølentusiasten så er en ølsmagning et godt valg. Du kan give et oplevelsesgavekort til ølsmagning fra Truestory og give gavemodtageren mulighed for frit at vælge blandt ølsmagninger i København og resten af landet for den sags skyld.

Bedste ølsmagning i København

Hvad er den bedste ølsmagning i København? Det er et godt spørgsmål, men også et svært spørgsmål. Der er nemlig stor forskel på hvem du er og hvilke ting du sætte pris på ved en ølsmagning, og hvilke øl der bliver serveret til de enkelte ølsmagninger i København.

Det jeg i stedet har gjort herunder er at udvælge nogle forskellige ølsmagninger der er gode på hver sin måde. Dermed bør der også være en ølsmagning for alle og fælles for dem du kan læse om herunder er at de alle er blandt de mest populære ølsmagninger i København.

Ølsmagning hos Mikkeler i København

Mikkeler er kendt for at lave super god øl.

Find en ølsmagning i København

Polterabend i København med ølsmagning