Ølsmagning i København

København er Danmarks absolut største by og også en by hvor der er rig mulighed for at finde en god ølsmagning blandt de mange bryghuse og ølbarer der ligger i København. Her på siden finder du helt sikker en ølsmagning i København der er værd at deltage i.

Gavekort til ølsmagning i København

Oplevelsesgaver er populære og hvis du leder efter en gave til ølentusiasten så er en ølsmagning et godt valg. Du kan give et oplevelsesgavekort til ølsmagning fra Truestory og give gavemodtageren mulighed for frit at vælge blandt ølsmagninger i København og resten af landet for den sags skyld.

Bedste ølsmagning i København

Hvad er den bedste ølsmagning i København? Det er et godt spørgsmål, men også et svært spørgsmål. Der er nemlig stor forskel på hvem du er og hvilke ting du sætte pris på ved en ølsmagning, og hvilke øl der bliver serveret til de enkelte ølsmagninger i København.

Det jeg i stedet har gjort herunder er at udvælge nogle forskellige ølsmagninger der er gode på hver sin måde. Dermed bør der også være en ølsmagning for alle og fælles for dem du kan læse om herunder er at de alle er blandt de mest populære ølsmagninger i København.

Ølsmagning hos Mikkeler i København

Mikkeler er kendt for at lave super god øl.

Find en ølsmagning i København

GRATIS FRAGT
Ølsmagning hos Ølsnedkeren
Ølsmagning hos Ølsnedkeren byder på 7 forskellige øl & et indblik i bryggeprocesser. Prisen er 249 kr. for 1-1 ½ times ølsmagning. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.
Pris fra 249
GRATIS FRAGT
Ugly Duck ølsmagning hos Tribeca
Tag til en spændende & anderledes ølsmagning i København. Hos Tribeca eksperimenteres der med nye ølvarianter & smage i en liga for sig Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.
Pris fra 229
GRATIS FRAGT
Ølsmagning hos Taphouse
Hos Taphouse i København kan du prøve en af Danmarks bedste ølsmagninger. 5 smagsprøver á 12 cl. Læs mere og book smagningen her på siden. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.
Pris fra 195
GRATIS FRAGT
Ølsmagning hos Mikkeller Baghaven
Ølsmagning af fadlagret luksusøl hos Mikkeller Baghaven. I smager fem forskellige øl. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.
Pris fra 300
GRATIS FRAGT
Ølsmagning hos People Like Us
Ølsmagning og fortælling om et bryghus som drives af mennesker, fra socialt marginaliserede grupper, med støtte fra bryggeriet Mikkeller. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.
Pris fra 200
GRATIS FRAGT
Ølbrygning hos Timm Vladimirs Køkken
Hvordan brygger man øl? Det spørgsmål kan du få besvaret ved at deltage i dette ølbrygningskursus hos Timm Vladimirs Køkken. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.
Pris fra 1.395
GRATIS FRAGT
Guidet øltur på Vesterbro med Copenhagen By Mie & Friends
Tag med på en guidet øltur gennem Vesterbro & hold pit-stop på 3 lokale barer, hvor der serveres kolde øl. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.
Pris fra 395
GRATIS FRAGT
Guidet øltur i København med Cph:cool
Tag med Cph:cool på en guidet øltur gennem Københavns charmerende middelalderby. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.
Pris fra 400

Polterabend i København med ølsmagning